Aktiviteter‎ > ‎Nyheder‎ > ‎

50 års jubilæum i klubben

indsendt 28. aug. 2012 10.35 af Skrydstrup Svæveflyveklub   [ opdateret 28. aug. 2012 10.42 ]
 
Kaj Ove Rasmussen
 
Fredag den 24. august 2012 var det præcis 50 år siden vor kasserer Kaj Ove Rasmussen satte sig op i et svævefly på flyvestation Skrydstrup. Det skulle fejres og KO indbød til sjov fredag i klubben. Ca. 40 mødte op og deltog i festlighederne. Der blev lavet 10 hold som i 9407 og VR skulle finde og indtegne 6 udlagte kvadrater på stationens lejrområde. Vi havde 8 min til rådighed fra start til landing. Og det er altså ikke sådan lige at overføre observationer i felten til et lille stykke papir, så der blev svedt godt i cockpittet. Bagefter skulle der besvares spørgsmål om broer, havdyr, jordskorper osv. Formanden havde allieret sig med fruen, hvilket nok var udslagsgivende, så de i sikker stil løb med førstepladsen stærkt fulgt af Henning Mosvad og Preben Hove.
 
 
Og så var der grillfest hvor formanden i rosende vendinger omtalte KO’s indsats i klubben ikke bare som svæveflyver men også som ihærdigt bestyrelsesmedlem i 40 år, dels som kasserer men sandelig også på formandsposten og nu ihærdig indpisker på seniorholdet.

Hans Jensen som næsten har fløjet lige så længe fortalte fra gamle dage med træ/lærredsfly med og uden lærred og overrakte en af Egons tegninger fra en situation hvor et fly mistede lærredet. Jo der var gang i den i gamle dage.
 
 
Stort tillykke til vor brave kasserer og flyveentusiast Kaj Ove Rasmussen.