Medlemskab

Hvem kan blive medlem af FSS?
Alle kan blive medlem af Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub. Medlemsskaren i FSS er sammensat af alle typer mennesker: skoleelever, studerende, håndværkere, professionelle piloter, pensionister o.s.v.

Medlemskab af FSS.
FSS kan tilbyde tre former for medlemskab: Permanent medlemskab, prøvemedlemskab og dagsmedlemskab.

Permanent medlemskab
Permanent medlemskab kan man blive fra første gang man kommer i klubben, eller efter prøvemedlemskabet (se herunder) - det er op til én selv.

Prøvemedlemskab
Prøvemedlemskabet giver måske kommende medlemmer mulighed for at snuse til svæveflyvning i FSS til en fornuftig pris. Derved har interesserede mulighed for at afgøre, om svæveflyvning er noget for dem, inden de melder sig permanent ind i FSS.
Prøvemedlemskabet inkluderer 3 måneders medlemskab af FSS og 10 spilstarter med dig som elev med en instruktør i bagsædet.

Dagmedlemskab
Vi kan tilbyde et dagsmedlemskab, som giver en indsigt i klubbens daglige aktiviteter. Samtidig får du mulighed for at prøve hvordan det er at være pilot, samt en prøvetur i et af klubbens 2 sædet svævefly, sammen med en af vores erfarne piloter.
Tag kontakt til et af klubbens medlemmer, som vil sørge for besøgstilladelse og vise vej til klubben.
Man kan ikke bestille en tur til et bestemt tidspunkt.
Det kan også ske, at vejrsituationen ikke tillader en tur op til 10 minutter, hvorfor man må indstille sig på at en tur måske kun varer 5-6 minutter.
Vi gør opmærksom på, at der kan komme en hel del ventetid, idet klubbens piloter har første prioritet, og en prøvetur først er mulig når der er ledig kapacitet på de tosædede fly.
I mellemtiden er du velkommen til at kigge dig omkring, og nyde kantinens forfriskninger.

Det praktiske før flyvningen
- Der må ikke være indtaget alkohol før flyveturen.
- Vægtgrænsen er på 110kg for passageren incl. tøj og sko.
- Træsko ikke tilladt, brug almindelige sko.

Prisen for et dagsmedlemskab inkl. en flyvetur er følgende:
For svævefly:
Max. 10 minutter i tosædet svævefly: Kr. 200,-.
For motorsvævefly:
Max. 20 minutter i motorsvævefly: Kr. 300,-.

Betaling med kreditkort er desværre ikke muligt, men vi tager SWIP og MobilePay.
Vi glæder os til at se dig på flyvepladsen.